Desi e vara si gandul tau e la concediu eu te sfatuiesc sa cumperi aur de investitie si sa economisesti. Nu spun sa nu mergi in concediu, spun doar sa fii cumpatat si sa nu cheltui banii pe tot felul de nimicuri. Investeste! Cumpara aur!

Stiu ca trebuie sa ne bucuram de viata, sa ne permitem lucruri si servicii care ne fac fericiti. In acelasi timp, pe principiul „bani albi pentru zile negre” este imperios necesar sa avem un fond de rezerva si sa fim pregatiti pentru orice aduce viitorul, inclusiv pentru o noua criza economica.

Eu sunt unul din oamenii care au renuntat la a mai privi la televizor si cred ca a fost una din cele mai bune decizii din viata mea. Imi extrag stirile din presa care mi-a castigat increderea si nu mai sunt asaltata de stiri despre x sau y care au cheltuit o avere in club. X si Y nu sunt exemple pentru noi si chiar daca par sa isi cheltuie averile pe distractie, eu stiu ca ei au investit in apartamente in Dubai, Ibitza, in EFT-uri si monede virtuale.

Cei care nu avem acces la astfel de fonduri putem investi in aur. Putem cumpara lingouri de aur de la 1 gram in sus, in functie de disopnibilitatile banesti.

Cumpara aur de investitie

 

Cand vorbesc de investitii in aur, ma refer strict la lingourile si monedele de inalta puritate. Partea cea mai intereresanta este ca in cei 2000 de ani de existenta aurul a ramas un activ de refugiu si o moneda de schimb.

Despre activele de refugiu am mai scris eu aici: Lingourile De Aur Si Activele De Refugiu In Razboiul Rusia – Ucraina.

Faptul ca oricine poate cumpara aur online este un avantaj imens, mai ales in ideea in care daca economisesti cateva mii de lei si le tii la „ciorap” risti ca inflatia sa iti strice planurile. Lingourile mici sunt mai usor de tranzactionat si foarte multi romani au inceput sa achizitioneze astfel de lingouri.

Vine sau nu vine criza economica?

 

Specialistii spun ca da. Reprezentantii Bancii Nationale spun ca da. Toata lumea din zona financiar-bancara si de business spune sa ne pregatim. Asadar, acelasi lucru iti spun si eu, redu cheltuielile, investeste in active sigure si in aur.