Preciez de la inceputul acestui articol faptul ca discutam despre investii in lingouri aur 10g nu despre investitii in bijuterii de aur. Despre bijuteriile din aur, promit un articol in viitorul apropiat.

Deocamdata as vrea sa ma axez pe titlul acestui articol, asadar, este anul acesta, 2022, un an potrivit pentru investitii ?

Ironic a fost momentul in care ne-am relaxat cu restrictiile, am respirat fara masca de protectie impotriva covidului dar ne-am trezit intr-o dimineata ca eram la un pas de razboi. Asadar, am inlocuit acea masca cu cea de gaze. Recunosc, nu am crezut ca vom ajunge in acest secol, cand totul se bazeaza pe dezvoltare, digitalizare, emancipare, sa avem la o aruncatura de bat razboiul. Si nu este deloc un razboi rece, este un razboi cat se poate de crunt, violet si periculos.

De aici vine suspiciunea si intrebarea : ok, in ce investim sa fim siguri ca investim smart ?

Aurul a fost, este si va fi o investie sigura. Asta ne spune istoria caci avem aceasta idee implementata de la strabuni, de la bunici dar si parinti.

Dar este totusi momentul sa investim in lingouri aur 10g ? Studiile spun ca aceste investitii in aur  sunt pentru oricine. mai ales in ideea in care investitorul pune la bataie doar o treime din capacitatea de investitie. Pentru unii poate sa fie un moment bun mai ales daca au sufient timp sa astepte. 😉

Ca si in alte domenii de activitate si pe aceasta piata exista diferiti jucatori, la fel de diferite fiindu-le si obiectivele.

Profesionistii acestui domeniu recomanda viitorilor clienti sa studieze foarte bine investitia in lingouri01 aur 10g, pentru a afla si invata cum functioneaza aceasta piata financiara si ce inseamna intr-adevar o investitie de viitor in lingouri de aur sau monede de aur.

Un alt aspect perfect de mentionat aici ar fi ca profesionistii din acest domeniu este ca nu exista o suma minima sau maxima pe care sa o investesti. Poti incepe cu putin iar din castiguri sa reinvestesti.