O alta intrebare pe care o gasesc pe buzele celor din jurul meu, dornici de investitie, a fost in ultima perioada : oare sa investesc in imobliare, prin cumparare de teren, apartamente, case, spatii comerciale sau sa investesc in aur, lingouri de aur sau sa caut moneda aur de vanzare ?

Desi in ultima perioada, preturile apartamentelor au crescut considerabil, cererea pentru achizitionarea apartamentelor este in crestere. Ies in evidenta in acest moment cei care stiu cand si cum sa investeasca. Pe de alta parte, cu pasi repezi a inceput sa fie la mare cautare investitia in aur, mai exact se cauta moneda aur de vanzare.

Nu stiti in ce sa investiti pentru a fi siguri ca faceti cea mai buna alegere?

monede aur Nadir 1gAflam totul de la specialistii din domenii, atat din cele imobiliare dar si a celor ce se invart in jurul acestor tranzactii cu aur. De aici si importanta informarii in prealabil si cunoasterea unor informatii de baza. Care sunt acestea?

In primul rand este vorba despre orizontul investitiei sau randamentul si, la fel de importanta, este toleranta la risc.

Ceea ce fiecare specialist spune este ca valoarea unui bun sau unei investitii este cumva obiectiva, difera de la personaj la personaj. Daca vrem sa luam decizia buna, trebuie sa ne intrebam : ce ne dorim de la investitia pe care o facem ?

Aurul si imobiliarele au performante diferite in functie de ciclul de creditare. Spre exemplu, investitiile in imobiliare au cel mai bun randament atunci cand piata se afla intr-un moment in care, poti obtine destul de usor un credit.

Moneda aur de vanzare este o investitie mai lichida deoarece nu este un activ atat de complex ca si imobiliarele, deoarece pe piata, exista cateva produse din aur extrem de cunoscute fata de miile de optiuni din zona imobiliara.

Sfatul nostru pentru investitori este sa nu se limiteze doar la aceste doua variante : aur sau imobiliare, sa puna vorba unui invatat, ouale in mai multe cosuri. Portofoliul investitiilor trebie sa fie sigur si diversificat.