Ca aurul este un activ de refugiu nu mai este un secret pentru nimeni. Romanii cumpara din ce in ce mai multe lingouri de aur si monede de inalta puritate cu valoare investitionala. Atenti la evolutia pietei externe si la dinamica economiei romanesti, poate sfatuiti de analisti financiari, romanii investesc.

Astfel, tranzactiile in aur au luat un avant considerabil raportat la alte forme de investitii si lingourile de aur au devenit o forma de ivestitie atat pentru cei bogati cat si pentru cei cu venituri medii.

Ziarul Financiar anunta la un moment dat ca un roman a cumparat 4 Kg de aur. Cu siguranta, daca ar vinde acum, ar avea un profit colosal. Cum stirea are ceva vechime, nu m-ar mira sa aflu ca a fost depasit de un alt roman care si-a plasat banii in aur.

Cand inflatia creste, analistii recomanda sa cumperi aur

Vorbeam intr-un articol despre importanta inflatiei in economie si semnalul de alarma tras de specialisti. Tiparirea de bani nu face decat sa adanceasca criza economica pe termen lung. Cresterea dobanzilor bancare este inca un semnal de alarma a unei crize economice de proportii.

lingouri aur in criza financiara

Cei mai multi dintre investitori, chiar daca „nu isi tin ouale in acelasi cos”, cumpara aur de investitie, lingouri si monede de 24k cu puritate mai mare de 995. Istoria se repeta si daca urmarim premizele crizelor financiare din ultimii 50 de ani vom observa cu usurinta ca suntem pe marginea prapastiei.

In timpul crizelor financiare din istorie pretul aurului a crescut si cel mai probabil asa se va intampla si in viitorul apropiat.

Consilierii financiari indeamna la reducerea cheltuielilor si la alegerea unor forme de investitii sigure. Una dintre investitiile recomandate este cumpararea de aur. Ca pretul aurului poate sa creasca sau sa scada, este de la sine inteles, totusi, in acesta piata nu este loc de speculatii si jocuri de noroc.

Oricine poate cumpara aur

Poti cumpara aur online de pe platforma www.aurlingou.ro. Gasesti lingouri de la 1g si pana la 100 g sau chiar si mai mari care vin insotite de certificate de autenticitate, numar de serie unic si posibilitatea de a fi oricand rascumparate.